Unboxing: Body & Fit shop

Unboxing: Body & Fit shop

Hey Beauty’s!

YES! Weer een “Unboxing” vandaag, ik word daar zó blij van! Het voelt elke keer alsof ik een beetje jarig ben! Natuurlijk ís het ook een cadeautje als je iets besteld, het is een cadeautje aan jezelf. En weet je, soms moet je het jezelf gewoon gunnen! Verwen jezelf af en toe met een nieuw make-upje, een heerlijk geurende bodylotion, maar verwen jezelf ook eens met een goede dagcrème die je huid laat stralen of bijvoorbeeld met goede voedingssupplementen.

Want investeren in jezelf is ontzettend belangrijk en het is ook meteen iets waar wij vrouwen vaak moeite mee hebben. Ik merk dat mijn lichaam ontzettend veel baat heeft bij voedingssupplementen. Mijn weerstand is niet vanzelfsprekend en ik merk dat goede supplementen mij een echte boost geven. Natuurlijk zijn een goede nachtrust, voldoende beweging, goede hydratatie én gezonde voeding de vier belangrijkste speerpunten voor een gezond lijf. Maar daarnaast heeft mijn lijf behoefte aan een beetje extra en voel ik mij beter als ik daar ondersteunende supplementen bij gebruik. Laten we snel kijken naar mijn ‘investering’:

Wat heb ik besteld?Ik heb verschillende voedingssupplementen besteld bij de Body en Fit Shop. Hieronder vind je ook gelijk een korte omschrijving van de supplementen.

  • 24hr Beauty Essentials: 24hr Beauty Essentials is het supplement speciaal voor vrouwen: met o.a. astaxanthine, Q10, collageen, seleen, zinc, hyaluronic acid en biotine voor de instandhouding van een gezonde huid, normaal haar en normale haargroei en nagels. Inhoud & prijs: 60 capsules voor € 19,90
  • Multi Women: Multi Women is de Super Multi voor fitte en actieve vrouwen! Multi Women bevat natuurlijk alle vitamines (totaal van A tot Z), mineralen en antioxidanten die je nodig hebt. Daarnaast bevat Multi Women ook speciale enzymen, groente-, fruit-, kruiden- en superfood ingrediënten. Inhoud & prijs: 30 tabletten voor € 4,90.
  • Pure Krill Oil: Krill olie wordt gemaakt van krill, een klein schaaldiertje dat in de poolzeeën van Antarctica leeft. Krill oil bevat: Omega-3 krillolie, fosfolipiden en astaxanthine. De Body & Fit Krill olie bevat 100% pure Antarctische Krill oil, is puur en vrij van toevoegingen of onzuiverheden. Inhoud & prijs: 30 capsules voor € 7,50
  • Bij de bestelling kreeg ik een leuk roze Body & Fit armbandje en een roze bidon cadeau.

Er zijn ontzettend vaak aanbiedingen, zo is op dit moment bijvoorbeeld de 2e 24hr Beauty Essentials gratis. Als je je inschrijft op hun nieuwsbrief dan wordt je op de hoogte gehouden van hun vele kortingsacties. Je kunt van alles vinden op de site, van sport accessoires, eiwitpoeders, superfoods tot aan verschillende vitamine supplementen.

Natuurlijk laat ik nog in een review weten wat ik van deze supplementen vind. Welke supplementen vind jij een aanrader? En heb je nog tips?
Liefs -x- Kim

1 thought on “Unboxing: Body & Fit shop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *