Uitpakken: producten van de Etos!

Uitpakken: producten van de Etos!

Hi Beauty’s!

Ik was onlangs bij de Etos en heb daar gelijk een hoop nieuwe spulletjes meegenomen! Het leuke aan de Etos vind ik dat je altijd netjes geholpen wordt en dat er altijd wel een nieuwe lijn uit is of nieuwe producten zijn.

Wat heb ik allemaal meegenomen?
Bronzing poeder, 4 make-up kwasten, mascara, styling mousse, hair spray, fixing spray, foundation en een lippenstift.

Als eerste wil ik het met jullie over de make-up kwasten hebben, want die zijn GOED!! Ik adviseer altijd om je kwasten in een winkel te kopen waar je ze kunt zien en vooral: voelen! Het lastige aan kwasten online kopen is dat je óf bekend moet zijn met het merk om te weten wat de kwaliteit ervan is óf je moet goed zijn in gokspelletjes haha. Je kunt namelijk niet zien hoe groot de kwasten zijn en ook niet voelen hoe fluffy of stug ze zijn en dat kan zo’n groot verschil uitmaken voor het aanbrengen van je make-up! Daarom probeer ik zo goed mogelijk te beschrijven hoe ze aanvoelen en hoe groot ze zijn.


Van boven naar onderen:
Powder brush: Dit is de allergrootste kwast die ik heb! Mijn oude, grote poederkwast had het helaas begeven en ik was op zoek naar een nieuwe toen ik deze tegenkwam! Hij is heerlijk groot, fluffy en heeft heel veel zachte, dunne/fijne synthetische haren die lekker luchtig in de borstel zitten. Door de luchtigheid in de kwast pakt hij nooit teveel poeder in 1x op en kun je je poeder heel makkelijk, snel en gelijkmatig over je gezicht verdelen. Ik ben fan!
Crease brush: Super klein en dun kwastje waarvan de synthetische haren in ronde, spitse vorm toelopen zodat je daarmee goed oogschaduw in je crease kunt aanbrengen. Doordat hij lekker klein is kun je er heel precies mee werken en de haren zijn niet te dicht op elkaar geplaatst waardoor je ook niet in één keer super veel product oppakt. Ik vind dat heel prettig werken, want dan kan ik altijd meer pigment toevoegen als ik dat nodig vind.
Powder brush: Deze zwarte kwast met wit met grijze haren is ovaal in plaats van rond – dit zie je helaas niet op de foto – en gebruik ik als bronzer kwast. Ook deze (vele) haren zijn fluffy, zacht, fijntjes en staan dichter op elkaar. Daardoor pakt de kwast meer product op en mede door zijn ovale vorm kun je ook wat preciezer werken. Ook hier ben ik fan van!
Consealer buffer brush: Uhm consealer kwast… Bij mij wordt hij gebruikt als blending kwast! Hij is fijn van vorm, pakt goed product op, blend super fijn en de haren vind ik precies goed. Ze zijn heerlijk zacht, maar doordat ze dicht op elkaar staan is hij wel stevig. Ik houd absoluut niet van stijve en stugge kwasten – wie wel? – Want als ik daar mee werk hoort iedereen in huis au! au! en heb ik bleeding eyes in plaats van blended eyes haha.

Bronzing powder:


Deze bronzer ziet er super schattig uit! Leuk met allerlei kleurtjes, waaronder roze met een shimmer erin, ik bedoel halloooo dit schreeuwt mijn naam haha! Je kunt met een klein kwastje de individuele kleuren gebruiken, maar natuurlijk ook alle kleuren in één keer met een (grote) kwast oppakken en je gezicht mee bronzen. Let wel op: hij is vrij donker (helaas niet geschikt voor de hele bleke beauty’s onder ons) en heeft een rode ondertint waardoor hij naar de oranje kant neigt. Ik heb zelf liever een neutrale bronzer, alhoewel deze wel uitstekend is voor in de zomer!

Volume Mascara:


Dit is gewoon een fijne mascara, fijn borsteltje, geen poespas en doet wat het zegt! Het duurt een minuutje of twee langer voordat hij droog in vergelijking met mijn andere mascara’s, maar zolang je daar rekening mee houd is er niets aan de hand en heb je voor een super leuk prijsje een goede mascara.

Moisturizing Lipstick in de kleur: Pretty Liar:


Deze lipstick draagt super fijn en is heel gepigmenteerd! Hij brengt gemakkelijk aan, je kunt hem ook heel goed opbouwen door meerdere lagen aan te brengen. Je kunt hem ook voorzichtig opbrengen en goed uitsmeren als je van een wat subtielere kleur houd. Ik heb beide gedaan om jullie het verschil te laten zien. Het lippenstift die je lippen verzorgt en een mooie glans geeft. Hij is niet lang houdend maar dat belooft hij ook niet, de kleur is er daarentegen ook niet gelijk af als je iets drinkt, je glas/kopje heeft echter wél een kleurtje gekregen 😉

Styling Mousse & Hair Spray:

Zijn beide gewoon goed, niet bijzonder of speciaal. De haarspray kun je makkelijk uitkammen en dat vind ik persoonlijk erg fiojn, maar als je daar niet van houd is dat misschien iets om rekening mee te houden. Nu heb ik sterkte 3 genomen, je hebt ook sterkte 1-5 dus er is keuze genoeg!

Make up Fixing Spray Hydrating:

Het roze zusje hiervan – de long lasting fixing spray – is meerdere malen in de prijzen gevallen en werkt super! Hier heb ik al meerdere flessen van opgemaakt! Deze hydrating spray is ideaal als je een droge huid hebt en een normale fizing spray je houd teveel uitdroogt. Maar ook super geschikt om tussendoor je huid & make-up mee op te frissen, of als je look nét iets te poederig is kun je deze spray gebruiken om het allemaal wat in te dimmen en alles mooier met je huid te laten versmelten. Ik ben fan!

Matte Finish Foundation – Hydrating, full coverage SPF15

Sorry Etos, maar deze foundation heb ik in de prullenbak gegooid…
Dat zegt waarschijnlijk al genoeg maar for who is still interested: Hydrating- NEE / full coverage – NEE. Mijn huid zag er uit alsof het kurkdroog was en ik allemaal schilfertjes had (ieuw!). Matterend is hij wel ja, dat moet ik hem nageven. Maar de kleur was raar, oxideerde, je zag ALLES, elke imperfectie en elk bultje, not cute! En full coverage? Nee dat is hij absoluut niet! Ik dacht eerst dat ik iets verkeerd had gedaan of dat ik gewoon bad make-up day had, maar ik schud altijd mijn foundation voor gebruik (dit zodat alle ingrediënten en met name de oliën goed kunnen vermengen voor een perfect resultaat) en daar lag het ook niet aan. Ik heb hem vermengd met een drupje olie, maar zelfs dat hielp niet tegen de droogte. Ik heb hem vermengd met een andere foundation, wel primer / geen primer gebruikt en zelfs dat werkte allemaal niet. Voor mij dus een dikke NEE.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mee te kijken en te lezen. Hebben jullie nog hele goede ervaringen met producten? Ik hoor het graag! Fijne avond en liefs -x- Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *