The Body Shop: mijn favoriete producten deel 2

The Body Shop: mijn favoriete producten deel 2

Hi Beauty’s!

Vandaag deel 2 van the Body Shop serie!

Ik heb 2 fijne haar producten voor je zonder siliconen, sulfaten, parabenen en kleurstoffen. Namelijk de ‘Rainforest Shine Shampoo’ & ‘Rainforest Volume Conditioner’. Let’s take a look!


Jaaaa dit ruikt zóóó lekker! Het is inderdaad net alsof je in een heerlijk geurend, fris regenwoud bent waar alles in bloei staat! Love it!!

De shampoo is in het begin even wennen omdat je haar goed nat moet zijn voordat je de shampoo opbrengt en hij niet schuimt zoals een normale shampoo dat doet. Dit komt doordat er geen sulfaten inzitten, deze zorgen voor het schuimende effect bij andere producten. Daardoor lijkt het in het begin net alsof hij helemaal niet schuimt en krijg je het gevoel dat hij je haar niet goed wast. Dit is absoluut niet het geval, het is gewoon wennen. Het grappige is dat je haar schoon wordt en niet zo schuimt als het ‘vies’ was, maar zodra je twijfelt of het wel goed schoon is en je doet een beetje shampoo op je schone haar, de shampoo ineens een stuk meer gaat schuimen! Zo zie je dus dat hij echt zijn werk wel doet, maar dan zonder siliconen die een laagje om je haar heen leggen en zonder uitdrogende sulfaten.

De conditioner is ook erg fijn, hij verzwaart je haar helemaal niet en ik heb zelfs geen volume mousse nodig om mijn haar goed te kunnen stylen. Ook deze ruikt heerlijk naar een tropisch regenwoud! Beginnen jullie al een (geur)patroon te herkennen? 😉

Ik vind deze shampoo & conditioner ideaal en als bonuspunt ruikt mijn haar heerlijk! Ze hebben bij TBS t/m 17-08 50% korting op heel veel producten dus je kunt op een voordelige manier kennismaken of je stash bijvullen!

Wat is jou favoriete shampoo & conditioner? Let me know! Liefs -x- Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *