The Body Shop: mijn favoriete producten deel 1

The Body Shop: mijn favoriete producten deel 1

Hi Beauty’s!

Wat is dé winkel waar je nooit voorbij kunt lopen (of klikken natuurlijk ;)) zonder naar binnen te lopen en te kijken, ruiken, voelen, proeven, passen of iets te kopen? En is dat dan ook je favoriete winkel? Ik heb dat bij 2 winkels: Rituals en the Body Shop! Vooral the Body Shop heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij! Al die heerlijke geuren van douchegel’s, bodylotion’s, bodybutters, shampoo’s, verfrissingsmist voor je gezicht… Heerlijk!

Kort over the Body Shop:

Wat zo heerlijk is aan the Body Shop, is dat álles in hun assortiment dierproefvrij is! In 2006 werd het bedrijf overgenomen door het welbekende Franse berdrijf L’Oréal, maar zij hebben zich in zo verre niet bemoeid met de bedrijfsvoering en zich gehouden aan de ethische principes waar TBS voor staat: “Inkoop van grondstoffen, productie en verdeling waren volgens het bedrijf gebonden aan respect voor de mens en zijn omgeving. The Body Shop maakte bekend geen dierproeven uit te voeren, rekening te houden met het milieu en faire handelsrelaties te onderhouden”. Daar komt hun slogan: Enrich Not Exploit™  vandaan.

Omdat ik nu al een tijdje ben overgestapt op dierproefvrije producten, heb ik een aardige collectie haar-, huid- en gezichtsverzorging producten van TBS thuis staan (oepsie!) waar ik iedere dag weer erg blij van wordt. Vanaf deze week deel ik elke week een paar producten uit mijn collectie en vertel ik je waarom ik er zo’n fan van ben.

‘Special Summer Edition: Piñita Colada’

Allereerst ruikt deze zomer editie Piñita Colada niet alleen lekker of heerlijk, maar záááálig! Het is net alsof je op een tropisch eiland in je hangmat mét een cocktail in je hand over de zee uitkijkt… *zucht* De geur vind ik echt zó lekker dat ik er super vrolijk van wordt! Houd je van de geur van ananas en kokos? Of ben je gek op een Pina Colada cocktail? Dan vind je deze zomer editie om op te eten! In deze lijn hebben ze een body wash, scrub, butter en sorbet.

Piñita Colada Shower Gel: Deze licht gele zeepvrije douche gel (niet SLS vrij) schuimt goed en je hebt dan ook maar een beetje nodig. Je huid ruikt heerlijk na het douchen! Als ik onder de douche stap en ik ruik de douche gel dan komt gelijk het vakantie-gevoel naar boven.

Piñita Colada Body Butter: Dit is een hele dikke romige en toch vrij luchtige body butter die zo lekker ruikt dat het lijkt alsof je ananas/kokosnoot room/mousse op je huid smeert. Ondanks dat hij vol & vettig is, heeft hij een bepaalde luchtigheid en voed daarom je (droge) huid heerlijk. Mocht je niet van een volle bodybutter van houden, dan is misschien de body sorbet meer iets voor jou. Dat is dezelfde geur, maar dan een super lichte formule die snel in je huid trekt.


Volgende week deel 2 van mijn favoriete Body Shop producten. Welk product is jou favoriet? Let me know! Liefs -x- Kim

Jij tekent toch ook de STOP DIERPROEVEN petitie?! Heb je dit nog niet gedaan, klik dan hier! *Kus*

P.s. Zeker nu ze tot 7 augustus op heel veel producten 50% korting hebben is het heel leuk om kennis te maken met de producten, of om gewoon je stash bij te vullen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *