Review: Sleek Highlighting Palette ‘Cleopatra’s Kiss’

Review: Sleek Highlighting Palette ‘Cleopatra’s Kiss’

Hi Beauty’s!

Vandaag een review over een golden highlight palette, namelijk die van het merk Sleek. Sleek Makeup is een Brits bedrijf dat inmiddels ruim 20 jaar bestaat en niet alleen in Europa, maar over de hele wereld te verkrijgen is. Je kunt hun producten in de webshop van Sleek kopen, maar ook via verschillende Nederlandse bedrijven bestellen. De prijzen zijn niet eens veel duurder (een euro-twee euro per product) en het scheelt dat je alleen verzendkosten betaald en geen verschepingskosten. Deze kunnen namelijk aardig oplopen.

Nu gauw door naar het palette: “Cleopatra’s Kiss”Hij wordt bezorgd in een zwart kartonnen doosje/verpakking waarbij op de achterkant staat beschreven welke kleur je waarvoor kunt gebruiken. Je kunt het als voorbeeld nemen maar net zoals alles met make-up: doe wat jij leuk vind! Het doosje zelf is prachtig goudkleurig, weerspiegelend en sluit magnetisch. Van binnen zit een spiegel, een kwastje (die gebruik ik zelf niet) en de 4 highlighters. Er zitten 2 ‘baked powders’ en 2 ‘ luxurious cream formula’ highlighters in, wat zoveel betekend als: 2 poeders en 2 crème substanties.

Natuurlijk heb ik swatches voor jullie en het product uitgebreid getest. Eerst een ‘close-up’ en daaronder de swatches:


Links de highlighters in het licht en rechts in de schaduw:
Goddess: Een zacht rosé-gouden ‘baked’ highlight poeder die super mooi en zacht op je gezicht tevoorschijn komt. Je kunt hem opbouwen naar een intensere kleur, maar ook heel mooi als zachte glow gebruiken.

Sphinx: Een gouden ‘baked’ highlight poeder. Super mooie gouden highlight die je goed ziet en kunt opbouwen tot een super intens gouden kleur. Heerlijk voor in de zomer als je een beetje bruin bent, maar ook heel mooi als ‘inner corner & browbone’ (ooghoek & wenkbrauw bot) highlighter. Ook leuk om op je schouders aan te brengen als je een feestje hebt, je ziet hem dan heel subtiel als het licht op je schouders valt.

Dynasty: De lichtste créme highlight die ik zelf niet mooi en/of fijn vind. Het moet een zachte luchtige crème zijn maar lijkt haast wel af te brokkelen of te klonteren en ik vind hem ook veel te licht voor mijn huid. Geen fan van dus.

Delta: Dit is de gouden / brons kleurige crème highlighter. Als je een hele intense glow wilt kun je deze voorzichtig (!) over je foundation deppen en dan ‘afpoederen / setten’ met Sphinx. Zelf vind ik deze crème meer geschikt als body highlighter. Dit omdat hij erg dik en crèmerig is en daardoor kan je foundation gaan verschuiven.

Waar te koop & wat kost het?

Dit palette kun je bij heel veel Nederlandse bedrijven verkrijgen o.a. bij: Boozyshop,  ICI Paris XL & the Make Up Spot. Hij kost bij de meeste (web)shops ongeveer € 13,95.

Conclusie: Ik ben er blij mee! Vooral Sphinx en Goddess zijn mijn go-to highlighters en Delta gebruik ik voor op mijn schouders of -als ik een mega intense highlighter wil- samen met Sphinx. Ik wissel het Cleopatra’s Kiss palette af met mijn baked highlighter van John van der G, die is weer heel anders maar prachtig!


Ik ben benieuwd welke highlighter jullie gebruiken en of je gaat voor een gezonde ‘glow from within’ of voor een ‘shine from outter space’! Liefs -x- Kim

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *