Review RoC: Pro-Sublime Eye & Pro-Preserve Fluid

Review RoC: Pro-Sublime Eye & Pro-Preserve Fluid

Hallo Beauty’s!

Vandaag een review over 2 (of eigenlijk 3) producten van RoC. Ik wil hierbij graag 2 belangrijke dingen vermelden. Nummer 1: Ik heb deze set gekregen van een vriendin die bij een bekend drogisterij keten werkt. Zij heeft vorig jaar voor haar werk een event gehad waarbij zij deze producten van RoC in een goodiebag mee naar huis kreeg en heeft deze aan mij gegeven om ze uit te proberen. Nummer 2: Ik heb deze producten een maand uitgeprobeerd om het een eerlijke kans te geven, maar RoC is NIET dierproefvrij (en daar voel ik mij absoluut niet goed bij!), ook werkt RoC niet met natuurlijke ingrediënten.

Over RoC Cosmetics:
RoC is onderdeel van Johnson & Johnson Consumer B.V. en richt zich voornamelijk op de rijpere huid en bestrijd huidveroudering middels hun baanbrekende innovaties en wetenschappelijke onderzoeken. Informatie over RoC zelf en de ingrediënten die zij gebruiken in hun verzorgingsproducten kun je vinden op: http://www.rochuidverzorging.nl/our-active-ingredients

RoC Pro-Sublime Intensive Anti-Age Eye Perfecting System

Omschrijving van het product:
De producten uit deze lijn zijn geschikt voor de huid rondom de ogen en gaan de strijd aan met donkere kringen, wallen, rimpels en fijne lijntjes. Pro-sublime anti-wrinkle gebruikt het krachtige wapen retinol dat rimpels verzacht en aanpakt. De lijn opent de aanval met E-pulse. Dit is een technologie met cosmetische elektrostimulatie die het natuurlijke herstelproces van de huid ondersteunt.

Hoe werkt het?
Een dagelijkse verzorging in twee stappen, eenmaal daags aan te brengen. Breng de twee crèmes over elkaar heen aan op de oogleden en de oogcontouren:
Stap 1: Breng voorzichtig het Perfectionerende oogconcentraat met de grijze kleur aan.
Stap 2: Klopt vervolgens met de vingertoppen voorzichtig de Perfectionerende activerende oogcontouren fluid in de huid, bovenop het concentraat.

Wat vind ik ervan?
Ik val meteen maar met de deur in huis: Het doet helemaal niets voor de huid rondom mijn ogen. De donkere kringen waar ik last van heb zijn na een maand niet minder geworden, de huid rondom mijn ogen is en blijft droog, op sommige dagen irriteert de 2e vloeistof en mijn rimpeltjes zijn ook niet minder zichtbaar geworden. Het grijze concentraat voelt aan als een soort dikke primer en de witte crème is nogal vloeibaar. Ook kreeg ik na 2,5 week kleine witte plekjes rondom mijn ogen, geen gerstekorrels gelukkig, maar wel vreemd. En niet erg fraai!

Wat kost het?
De set bestaat uit 2x 10ml en kost €29,95

Pro-Preserve Anti-Oxidant Protecting Fluid

Omschrijving van het product:
Helpt de jeugdige uitstraling te behouden. Een zachtaardige helper zonder parfum en parabenen.

Wat vind ik ervan?
Helaas, de Fluid deed niets voor mijn huid. Ik kreeg er ook geen pukkels of irritatie van (dankzij de afwezigheid van parfum en parabenen) maar het hielp niets, mijn huid bleef droog en zag er dof uit.

Wat kost het?
De Fluid kost € 23,95 voor 40ml.


Eindconclusie:

Helaas deden deze producten helemaal niets voor mijn huid, de huid rondom mijn ogen is juist verslechterd. Persoonlijk beveel ik deze producten niet aan. Ik heb geen andere producten uit de RoC lijn getest dus ik kan geen objectief oordeel geven over het merk zelf. Ik kan maar op 1 site reviews over deze producten vinden en de meningen zijn verdeeld. Ik gebruik nu sinds een paar weken de verzorgingslijn van Mádara Cosmetics (klik hier voor de review) en sindsdien knapt mijn huid helemaal op!

Bedankt voor het lezen van deze review! Heb je nog vragen, of heb jij misschien juist een super ervaring met deze producten, laat dan alsjeblieft een berichtje achter. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Liefs -x- Kim


Waar te koop?
Op de site van NewPharma.nl en http://Etos.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *