Review Pupa: Made To Last Lip Duo

Review Pupa: Made To Last Lip Duo

Hi Beauty’s!

Ik heb een super leuk lip product van Pupa Milano ontvangen van José van der Meide – de Jong van Parfumerie 1572 om uit te proberen en te reviewen!*

Over parfumerie 1572:
Sinds 2006 verkoopt José exclusieve geuren, luxe huidverzorgingsproducten, make-up van Pupa en Lampe Berger huisparfum. Op haar website kun je inspiratie opdoen en in de webshop zijn de producten te bestellen. Maar nog veel leuker is het om een bezoekje aan de winkel in de Nieuwstraat 9 in Maassluis te brengen. Bij José kun je terecht voor advies op maat en natuurlijk kun je eigenhandig de geuren ruiken en producten testen. Parfumerie 1572 is ook op Facebook te vinden, klik hier om doorgelinkt te worden.


Over Pupa Milano:

Pupa Milano is een Italiaans make-up merk dat al meer dan 30 jaar op de markt is en intussen wereldwijd bekend is. Ik ken het nog van vroeger, toen wij als gezin onze vakanties in Italië vierden en daar kwam ik als jong meisje in contact met het merk. Ik kocht er mijn eerste echte lipgloss en kreeg met kerst van mijn moeder een mooie make-up set van Pupa. Later verkochten ze het gelukkig ook in Nederland. Pupa is een super leuk, hip & fris merk. Ze spelen altijd in op de laatste trends, komen vaak uit met nieuwe collecties en zijn niet bang voor gedurfde kleuren! Pupa make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte.

Pupa Made To Last Lip Duo 009 Sweet Pink:


Een nieuw gaaf waterproof make-up product van Pupa, in de vorm van een liquid lipstick waar je gewoon mee kunt gaan zwemmen! De Liquid Lip Colour is er in veel verschillende kleuren. De glanzende, transparante topcoat maximaliseert het comfort, boost de basiskleur en is niet plakkerig.

Gebruik:

STAP 1: Breng de lipkleur aan en wacht minimaal 30 seconden tot de textuur droog is. Voor maximale kleurintensiteit breng je nog een tweede laagje aan.
STAP 2: Breng de gloss top coat aan met de applicator.
STAP 3: Shinen!

Resultaat:

  • Volledige dekking en long lasting
  • Niet-plakkerige topcoat met extra glans
  • Super draagcomfort

Tip: Verwijder de Made To Last Lip Duo met een make-up remover op oliebasis of speciale waterproof remover.

Wat vind ik ervan, wat kost het & waar is het te koop?
Op de bovenste foto links zie je het eerste laagje, op de bovenste foto rechts het tweede laagje van de liquid lip color, de onderste foto links is met de toplaag en de onderste foto rechts ben ik met alle drie de laagjes op.


Ik vind het een super mooie, frisse lente kleur! De liquid lip colour ruikt lekker zoet en de applicator brengt erg fijn aan! Ik vind wel (met deze kleur) dat je 2 laagjes moet gebruiken zodat de kleur goed tot zijn recht komt. Doe ik dit niet, dan zie je mijn eigen lip kleur er nog een beetje doorheen. De transparante gloss laag maakt het helemaal af en het geheel zit heel comfortabel! Ook als de transparante gloss van mijn lippen is verdwenen na eten of drinken blijft hij mooi zitten en je lippen voelen niet droog aan. Ook na het verwijderen zijn mijn lippen niet uitgedroogd, iets wat ik wel vaak heb met liquid lipsticks. De gloss kun je overigens keer op keer naar wens aanbrengen.

Let bij het gebruik wel op de volgende 3 zaken:

  1. De liquid lip colour is waterproof! Je moet dus echt een goede make-up remover op oliebasis of voor waterproof make-up hebben.
  2. Hij droogt snel op! Je kunt dus niet eindeloos heen en weer ‘swipen’ met het product want dan wordt hij ‘streaky’.
  3. Let -zoals bij elke liquid lip- op met het eten van vette dingen, hierdoor verwijder je een deel van de liquid lip en dan ‘kruimel’ de formule op je lippen.

De Made to Last Liquid Lip Colour is te koop voor € 16,50

Conclusie: Ik ben fan! Ik ga binnenkort eens bij José langs om te zien welke mooie kleuren ze nog meer heeft!


Veel liefs van mij en ik hoor graag of jullie een aanrader hebben voor mij van Pupa Milano -x- Kim

* Disclaimer: Ik heb dit product gekregen om te reviewen, maar: Dit gaat niet ten koste van mijn eerlijke mening over het product en ik word ook niet betaald om een positieve review te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *