Review Essence: I love colour intensifying eyeshadow base

Review Essence: I love colour intensifying eyeshadow base

Hallo Beauty’s!

Vandaag een review over de eyeshadow base van Essence. Ik houd van dit merk! Het is super betaalbaar, ze testen niet op dieren (ook hun moederbedrijf Cosnova niet) en ze verkopen ook niet aan landen waar het bij wet verplicht is om nieuwe producten op dieren te testen (zoals China)! Wat ik ook erg leuk vind aan Essence is dat ze 2x per jaar met een nieuwe collectie uitkomen én meerdere keren per jaar (lees: bijna elke maand!) een aanvulling hierop uitbrengen met een ander thema. Super leuk! Ik heb onlangs de I love colour intensifying eyeshadow base aangeschaft en sindsdien gebruik ik hem elke dag!

Omschrijving van het product:
Maak je oogschaduw kleur intenser door de Essence I Love Colour Intensifying Oogschaduw Base als basis te gebruiken. De romige wit – roze crème zorgt ervoor dat je oogschaduw langer blijft zitten.

Hoe werkt het?
Met de handige applicator breng je op beide oogleden de oogschaduw basis aan en met je vingers verdeel je met een deppende beweging het product voorzichtig over de oogleden. Laat even drogen (een halve minuut is naar mijn mening al voldoende) en “set” deze basis daarna met een (doorzichtige) poeder, of één van je lichtere oogschaduw’s. Je kunt ook gelijk de gewenste oogschaduw aanbrengen, maar ik doe dit zelf niet. Als je eerst met een lichte, natuurlijke basis begint ‘blend’ je oogschaduw veel makkelijker en krijg je een veel mooier en natuurlijker resultaat. Op onderstaande foto kun je goed zien dat de eyeshadow base zorgt voor een ‘blanc canvas’ of op zijn Hollands gezegd: een schone – en in dit geval witte – lei.

Wat vind ik ervan?
Deze eyeshadow base werkt perfect! Hij plakt niet, is heel zuinig in gebruik, brengt makkelijk aan en zodra ik hem even heb laten drogen, ‘geset’ en mijn eerste oogschaduw heb aangebracht, blend alles prachtig! De kleuren van mijn oogschaduw komen heel goed naar voren en blijven erg lang zitten. Ik heb vaak irritaties met primers, vooral op mijn oogleden, maar dat heeft deze totaal niet en dat is natuurlijk zoals het hoort.

Wat kost het?
€ 2,59 voor 4ml.

Waar te koop? 

Oud en vertrouwd bij Kruidvat en Trekpleister.

Eindconclusie:
Top product voor een top prijs! Ik heb zelf een oogschaduw primer van een duur merk (John van der G) en die werkt bij lange na niet zo goed als deze van Essence. En voor die prijs kun je gewoon niet zonder zitten. Ik word er helemaal blij van, vooral omdat het ook zo goed betaalbaar is en dus iedereen met elk budget dit product kan aanschaffen.


Bedankt voor het lezen van mijn review, ik hoor graag wat jij ervan vind! Liefs -x- Kim

 

3 thoughts on “Review Essence: I love colour intensifying eyeshadow base”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *