Review Catrice Cosmetics

Review Catrice Cosmetics

Hi Beauty’s!

Deze review is er veel later dan gepland, maar hij is er!

Catrice Cosmetrics kent bijna iedereen omdat het een betaalbaar (en dierproefvrij natuurlijk!) merk is, die je gewoon bij het Kruidvat kunt kopen. Over het algemeen is Catrice ietsje duurder dan Essence, hebben ze allebei aparte make-up lijnen met daarbij behorende doelgroepen. Het grappige is dat ze beide onder dezelfde overkoepelende organisatie Cosnova vallen en waarschijnlijk zullen vele producten ook uit dezelfde fabrieken komen.

Vandaag review ik deze producten die ik onlangs heb gekocht:


Van boven naar beneden en van links naar rechts:

LashBOOST overnight treatment mascara: Deze transparante wimper verzorging is heel makkelijk aan te brengen. Ik doe het voor het slapen gaan en de arganolie en panthenol verzorgen je wimpers. Ik merk niet een mega groot verschil, wel merk ik na gebruik van deze treatment dat mijn mascara de volgende dag makkelijk aanbrengt en mijn wimpers er goed uitzien.

Velvet Matt Lippencil; kleur030 Sweet Like SugarPlum: Dit is een waterproof en smudge-proef lippotlood, handig! Ik vind de kleur ontzettend mooi, alle roze-mauve-plum kleuren werken goed met mijn huidskleur, dus dit is een hele mooie toevoeging aan mijn lipcollectie!

Highlighting Pearls: Ik ben fan! Het grappige aan deze highlighting pearls is dat wanneer je ze op je hand probeert je denkt: nou, dat doet niet veel. Maar als met een kwast (ik gebruik deze highlighter kwast van Boozyshop) zachtjes over de pareltjes gaat en het op je gezicht aanbrengt geeft het een hele mooie glans! Ik merk dat een hoop producten beter op mijn gezicht ‘pakken’ met een kwast, dan als ik ze swatch op mijn hand. Deze highlighter bevat veel glans dus als je wilt kunnen ze de glans opbouwen en flink ‘shinen’.

Rock Couture 24H Extreme Volume Mascara; kleur black: Dit is helaas niet mijn soort mascara. Hij heeft zo’n modern fiberborsteltje, maar dat pakt nooit zo lekker op mijn wimpers. Ik heb bij andere dames deze mascara gezien en die ‘Rocken’ hem! Dus als dit type borsteltje voor jou werkt is hij super fijn want hij geeft veel volume!

Liquid luminizer Strobing Pen; kleur 020 Ready for Champangne! Als je van een oogverblindende highlighter houd is deze perfect! Ik gebruik hem niet vaak, maar wanneer ik nét dat beetje meer wil, meng ik hem met een beetje foundation. Daarna breng ik hem aan met mijn beautyblender en blend hem goed uit. Je krijgt dan een prachtige golden glow die je heel goed ziet! Let er wel op dat je snel werkt met dit product, want eenmaal gesetteld gaat hij nergens meer heen.

Re-Touch Light-Reflecting Concealer; kleur 005 light nude: Ik ben fan! Hele fijne natuurlijke concealer die de huid onder mijn ogen heel mooi dekt en fris laat lijken. Niets dan lof en dat voor die prijs!

HD Liquid Coverage Foundation; kleur 020 Rose Beige: Dit is één van de hypes op youtube, maar ik ben er geen fan van. Hij is inderdaad mega vloeibaar maar desondanks vind ik hem niet fijn over mijn huid verdelen. Hij claimt op de verpakking tot 24 uur longlasting te zijn maar dat is (bij mij) niet het geval. Ondanks het gebruik van een primer en fixing spray vind ik deze foundation snel vervagen en aan het einde van de dag zit er overal nog maar een beetje… Not a fan!!!

Over welke producten van Catrice zijn jullie enthousiast? Liefs en tot snel!
-x- Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *