Verslag & gekochte spullen van het I Love Beauty Event!

Verslag & gekochte spullen van het I Love Beauty Event!

Hi Beauty’s!

Zoals jullie vast al hebben gezien of gelezen, ben ik het weekend van 18 & 19 maart naar het I Love Beauty Event geweest in de Jaarbeurs – Utrecht! Vandaag wil ik graag met jullie mijn: I Love Beauty Event ‘vangst’ delen.


Hierboven kunnen jullie goed zien wat ik voor leuks ik allemaal heb gekocht op het event. Ik zal sommige producten ook even extra aanstippen, omdat ik die heel fijn of mooi vind, of omdat ik er bijvoorbeeld een workshop van heb gevolgd en enthousiast ben geraakt over de producten.

Gevolgde Workshops:

Zoals jullie zien heb ik de huidanalyse op maat workshop van Zarqa, de NYX Cosmetics #fromdaytonight workshop door @xwiesx en de BeautyLash – D.I.Y. Browstyling van Beautylash gevolgd. Van alle drie heb ik producten gekocht!

Zarqa Beauty Box – face care + cleansing tonic:

Deze beauty box is een samenwerking tussen Zarqa en beauty blogger en vlogger Cynthia Schultz van Cynthia.nl. In de box zit de Hydra Face Cream, de Calming Face Mask, de Ultra Soft Face Peeling en een super mooie spiegel met led-verlichting. Cynthia heeft er een super leuk, persoonlijk kaartje bij gedaan en dat vind ik extra leuk omdat ik haar op zondag ook heb ontmoet en ze is zooo leuk en lief!

Samen met mijn schoonzusje heb ik een workshop van Zarqa gevolgd op het I Love Beauty event. Daar hebben zij uitgebreid verteld over hun merk, hun verschillende producten en waar je per huidtype op moet letten. Tevens mochten we alle producten proberen en sindsdien ben ik fan! Ik heb de box gekocht en een fijne cleansing tonic op basis van dode zee mineralen.

NYX lipproducten:
Van links naar rechts: Lingerie (creamy eyeshadow gloss), Lip Liner, Mega Shine Lip Gloss, Soft Matte Lip Cream en de Matte Lipstick.

D.I.Y. Browstyling van Beautylash:
Hoe fijn is dat? Een doe-het-zelf wimper en wenkbrauw verf set die dierproefvrij is! Ze werken met kleurstoffen op plantaardige basis dus ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.


Mama’s Soy Scent’s van Serena’s moeder:
Oohhh wat ruiken deze soja was brokken voor in je geurbrander toch heerlijk! Ik heb 3 geuren gekocht: Honeysuckle Kiss (de oranje) met mijn favoriete geur Jasmijn erin,  de Love Spell Magic die heerlijk naar fruit ruikt en het heerlijke Vanilla Wood (favo geur van Serena van Beautylab). Serena heb ik 2x gezien & gesproken en wát een beauty is ze toch en zo lief!


Sleek I-Divine Snapshots eyeshadow palette:
Dit is echt een eyecatcher! Super gave zomerse neon kleuren! Ik ben helemaal fan en kan niet wachten om ze voor jullie te swatchen!


Gekregen Zarqa goodiebag bij de workshop:
Heel mooi toilettasje gekregen bij de workshop van Zarqa, er zit een boekje bij met daarin een omschrijving en foto van ál hun producten en er zitten 7 proefmosters in van verschillende producten. De proefjes zijn 5 ml per stuk, een super fijne en ruime hoeveelheid!

Verder heb ik nieuwe kwasten, een nieuwe beauty spons van Real Techniques gekocht (they are the best!), kwastenreiniger, settingspray, glitters en een glitter primer gekocht. Ook heb ik mijn 2 favoriete Nederlandse beauty goeroes ontmoet: Serena van Beautylab.nl en Cynthia van Cynthia.nl (voorheen: misslipgloss). Niet alleen op youtube of in hun blogs,. maar zeker in het echt zijn het super lieve en enthousiaste meiden. Ik vond super tof om ze gesproken te hebben op de foto te zijn geweest!

Gekregen goodiebag op het event:
Er werden kaartjes uitgedeeld op het event en tegen inlevering kreeg je een goodiebag van Treets met daarin een lekkere scrub en douchegel.

De blog stond deze week later online dan normaal, hij heeft wat vertraging opgelopen omdat ik vorige week in het buitenland was. Ik hoop dat jullie met plezier de blog hebben gelezen en dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik heb gekocht op het I Love Beauty Event. Ik vond het een super weekend en heb ontzettend genoten! Liefs en tot van het weekend bij de nieuwe blog! -x- Kim

 

 

1 thought on “Verslag & gekochte spullen van het I Love Beauty Event!”

  • Super leuk! Ben benieuwd naar de tonic op basis van dode zeemineralen, schijnt heel goed te zijn voor je huid.
    Bedankt voor je bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *