HEMA: nagellak review!

HEMA: nagellak review!

Hi Beauty’s!

Vandaag een review over de vernieuwde HEMA nagellak. Hema heeft een tijdje geleden al hun oude nagellakjes de deur uit gedaan en het assortiment opgefrist met 100(!) nieuwe kleuren én bijpassende namen! Dit zijn mijn recent aangeschafte lakjes:


Hema is overgestapt naar 1 formule, namelijk de long lasting formule. Deze formule is verbeterd en blijft nu langer zitten, de kleuren bevatten meer pigment en de lak blijft langer glanzen. Niet alleen de kleuren, namen en formule zijn vernieuwd, ook het kwastje hebben ze aangepast en dat vind ik persoonlijk erg fijn. Het is nu een iets bredere, platte kwast die aan het einde rond afloopt. Hij heeft eigenlijk de natuurlijke vorm van je nagel en zo kun je heel precies vlakbij de nagelriemen lakken en ben je met één of twee stroken klaar! Het mooiste effect vind ik toch als je een tweede laag aanbrengt op je nagels, zo blijft de kleur en de lak ook langer mooi. Als je het daarna aflakt met de extreme long lasting topcoat kunnen je nagels makkelijk een week mee! Het valt mij ook op dat de nagellak snel opdroogt, met de meeste andere long lasting nagellak duurt het altijd erg lang voordat het droog is en met sommige kan ik echt dezelfde avond niet een tweede laag aanbrengen. daar heb ik met de nagellak van de Hema absoluut geen last van en dat vind ik een echt een pluspunt.

De kleuren op rijtje:


Van links naar rechts: Extreme Long Lasting Topcoat, Positive Pine, 826 (oepsie dit is een oude!), Sparkly Jam, Cool Off Umber & Vampy Smoke

 

En rij 2:


Van links naar rechts: Wacky Walnutt, Special Effect Pink Glitter (uit de kerstcollectie), Thursday Thrill, Canal House Brick, Teasing Cantaloupe & Topcoat Matt.

Wat vind ik ervan?

De kleuren vind ik fantastisch! Ik houd zelf erg van warme rood-bruine tinten en daar hebben ze er -tot mijn plezier- meer dan genoeg van. Ook hebben ze hele hippe & ‘koele’ kleuren zoals geel, staalblauw en grijs, maar ook hele felle neon en lieve pastel kleuren dus er is voor ieder wat wils. En dat is dan ook weer écht Hema! Ik merk dat ze de formule hebben aangepast want de lak blijft lang zitten en ik heb voor het eerst dat mijn nagels niet zo snel ‘chippen’ na veelvuldig gebruik van mijn toetsenbord op mijn werk.

Wat kosten ze?

De prijs is helemaal heerlijk & eerlijk: € 2,50 per stuk! Er zijn vaak genoeg aanbiedingen waarbij je 2+1 of 1+1 gratis krijgt.


Ik hoop dat je het leuk vond om mijn favorite nagellak kleuren te zien en misschien zit er wel een leuk kleurtje voor jou tussen! Liefs -x- Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *