Review Flow Kosmetikka: Gezichtsmasker kruipbraam & munt!

Review Flow Kosmetikka: Gezichtsmasker kruipbraam & munt!

Hi Beauty’s!

Ik weet niet of jullie het toevallig op Facebook of Instagram hebben gezien, maar ik heb laatst meegedaan (gewoon als Kim) aan een leuke winactie op Naoki en heb een super mooi pakket gewonnen van Kenko! Ik mocht van hun een aantal producten uitzoeken, waarna ze


Over Kenko:

Het motto: “Feel good producten met een eerlijk verhaal”

Kenko is een online boetiek die wereldwijd zoekt naar de beste natuurlijke producten. Kenko vindt het belangrijk om het verhaal achter de producten te delen. Het transparant maken van het gehele productieproces en door wie of waar het gemaakt wordt. Kenko streeft naar een zo milieuvriendelijk mogelijke verpakking. Voorop staat dat het product goed is voor mens, natuur en dier. De ingrediënten worden zorgvuldig onderzocht, daarnaast testen de dames Françoise & Eveline ieder product zelf.

Over Flow Cosmetics:

Flow cosmetics (opgericht door Riitta Jänkäläs) missie is om betrouwbare, natuurlijke producten met biologische ingrediënten te produceren en ervoor te zorgen dat de geweldige arctische ingrediënten wereldwijd bekend worden. De producten worden gemaakt met een passie voor biologische ingrediënten en met respect voor ambachtelijke tradities.  Er zijn zes mensen werkzaam in de kleine fabriek in Hyvinkää in het zuiden van Finland. Het merendeel van de producten wordt nog handmatig geproduceerd.

Het gezichtsmasker:


Een gezichtsmasker geschikt voor het reinigen van de gemengde en vette huid. Het mineraalrijke klei masker reinigt diep, verwijdert mee-eters, laat de huid stralen en zorgt voor een fris gevoel.

Bij regelmatig gebruik van het gezichtsmasker voorkomt het zelfs mee-eters. De poriën zijn minder zichtbaar en de huid wordt verstevigd.

  • Een direct zichtbaar schone en stralende huid
  • 100% natuurlijk
  • Geen conserveringsmiddelen & emulgatoren

Gebruik: Meng twee theelepels met een theelepel water in een kopje en meng tot een gladde massa. Breng aan op een schoon gezicht en laat het 10 minuten intrekken. Maak daarna schoon met warm water. In plaats van het water kun je de poeder ook mengen met rozenwater, of plantaardige olie en een paar druppels essentiële olie toevoegen.

Breng het masker niet te dicht bij de ogen aan, omdat de huid iets strakker gaat aanvoelen. Gebruik 1-2 keer per week.

Ingredienten:

Inci: Montmorillonite (mineraal),  Moroccan Lava Clay (Rhassoul), Rubus Chamaemorus Fruit Powder (kruipbraam), Mentha Piperita Herb (munt)*, Urtica Dioica Herb (brandnetel)* *Biologische ingrediënten.

Wat vind ik ervan?

Ooo wat een heerlijk masker! Zodra je het water bij het poeder voegt en er een heerlijk modder papje ontstaat, ruik je gelijk de munt! Het masker droogt snel op en als je na 10 minuten je gezicht afspoelt is je huid heerlijk fris en zacht. Je merkt meteen dat je huid goed gereinigd en gezuiverd is. Het prettige van dit masker is dat het op natuurlijke basis is, waardoor je precies weet wat er wel en vooral wat er niet in zit. Geen onnatuurlijke, zwaar geparfumeerde toevoegingen waardoor zelfs de meest gevoelige huid dit masker kan verdragen. (Behalve als je allergisch bent voor één van de ingrediënten natuurlijk)

Indien je een droge tot zeer droge huid hebt, adviseer ik om het masker niet meer dan 1x per week te gebruiken anders hebben de zuiverende werking misschien teveel een uitdrogende werking . Heb je een normale, gemengde of vette huid dan kun je dit masker 1-2 x per week gebruiken.

Wat kost het & waar is het te koop?

Bij Kenkoshop.nl natuurlijk! Het masker kost € 14,90 voor 60 gram product. Het is heel zuinig in gebruik, want je hebt maar één tot anderhalve theelepel per keer nodig. Ze verkopen ook heerlijk natuurlijke zepen, chocolade, thee en prachtige make-up!


Van welk masker zijn jullie fan? Tot snel bij de volgende blog! Liefs -x- Kim

4 thoughts on “Review Flow Kosmetikka: Gezichtsmasker kruipbraam & munt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *