Disclaimer

Lieve Beauty’s,

Graag wil ik een aantal belangrijke zaken met jullie delen:

Kijken op mijn website mag, genieten nog liever, jou inspireren doe ik graag en zelfs delen mag… Maar: Zonder schriftelijke toestemming van mij is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te hergebruiken. Het is en blijft mijn eigendom.

Ik heb geen opleiding genoten in de cosmetische- of farmaceutische industrie, dus alle blogs die ik schrijf zijn niet medisch onderbouwd. De informatie en de producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en/of aansprakelijkheid op juistheid. Ik behoud mij het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Ook aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar ik via links verwijs. Mocht je meer of iets heel specifieks willen weten over een bepaald product mag je mij altijd contacteren. Heb je een gevoelige huid of twijfel je of de producten wel voor jou geschikt zijn? Raadpleeg dan altijd eerst een professional!

Tot slot: Ik schrijf deze blogs om je mee te nemen in mijn zoektocht naar de vele beschikbare beauty producten op de markt. De producten zijn (tenzij anders vermeld) door mij zelf gekocht, ik heb de teksten zelf geschreven en de producten zelf gefotografeerd. Mocht ik producten toegestuurd krijgen, dan zal ik jullie daar altijd eerlijk over informeren. Bovendien geef ik alleen mijn eerlijke mening over producten.

Bedankt voor het lezen!

Bloggenoverbeauty.nl protected by Copyright © 2017